ПРОДУКТИ

Shell Turbo S4 GX 46

Опис на продуктот

Shell Turbo S4 GX високо квалитетни турбински масла создадени со GTL (Gas-To-Liquid) технологијата со цел да овозможи високи перформанси на турбинските системи од најновата генерација. Дизајнирано да овозможи одлична заштита на турбинскиот систем и максимална ефикасност и при најтешки работни услови заштитувајќи го од абење, создавање наслаги. Се препорачува за турбини на пареа, плин и комбинирани. Спецификации и одобрувања од производителите на опрема: ASTM 4304-13 Tip I,II & III; GB (China) 11120-2011, L-TSE, L-TGE и L-TGSE; DIN 51515 Part 1 L-TDP & Part 2 L-TGP, 51524-2 HLP; JIS K-2213:2006 Type 2; ISO 8068:2006 L-TGF и L-TGSE; Shell Turbo S4 GX e одобрен од Siemens Power Generation, TLV 9013 04 и TLV 9013 05; General Electric GEK 28143b, GEK 117064; Alstom HTGD 90117 V 0001 AA; Dresser Rand 003-406-001 Type I & III; Solar ES 9-224Y Class II; MAN D&T SE TED 10000494596; Shell Turbo S4 GX ги исполнува Siemens Turbo спецификациите 1CW0047915 и WN80003798 и репорт 65/0027; Shell Turbo S4 GX ги исполнува Siemens Finspong MAT812109; GE Oil and Gas-одобрено по документ ITN52220.04; ANSALDO TGO2-0171-E00000/B; ги испонува барањата на MHPS MS 04MA-CL003 (R-5).

209

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ