ПРОДУКТИ

Shell Helix Ultra Professional AF-L 0W-30

Опис на продуктот

Потполно синтетичко моторно масло создадено да ги задоволи барањата на производителите на моторни возила со високи перформанси вклучуваќи го Ford и моторите кои ја имаат спецификацијата ACEA C2.Спецификации: ACEA C2; Ford WSS M2C-950A;

1L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ