ПРОДУКТИ

Shell Spirax S4 CX 50

Опис на продуктот

Висококвалитетно масло за трансмисии и планетарни менувачи на тешко оптоварени теренски машини.Shell Spirax S4 CX50 е дизајнирано да обезбеди беспрекорна операција и максимална сигурност на теренски машини за време на нивниот животен век. Shell Spirax S4 CX50 ги исполнува побарувањата на модерните трансмисии, планетарни запчаници, и кочници потопени во масло со кои се опременни модерните теренски машини. Спецификации: Caterpillar Tractor TO-4; Allison C-4.

209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ