ПРОДУКТИ

Shell Helix Ultra Racing 10W-60

Опис на продуктот

Потполно синтетичко моторно масло – Shell-овата најнапредна формулација за мотори со високи перформанси. Неспоредлива заштита на моторот од наслаги – ниту едно моторно масло неможе да го одржи моторот чист поблиску до фабричката чистота. Овозможува исклучителна заштита при екстермни оптоварувања на тркачките автомобили. Најдобра заштита од абење и корозија на моторот. Развиено во соработка со тимот на Ferrari и наменето за тркачки и модифицирани мотори. Спецификации: API SN/CF;ACEA A3/B3,A3/B4, одобрено од Ferrari, VW 501.1/505.00, MB одобрување 229.1, ги исполнува потребите за BMW M

1L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ