ПРОДУКТИ

Rimula R3+30

Опис на продуктот

Моноградно моторно масло за дизел мотори на товарни возила. Shell Rimula R3 користи докажана комбинација на адитиви кои овозможува активна заштита и чистота прилагодувајќи се на работните услови на моторот. Спецификации: MAN 270; MB одобрување 228.0; MTU категорија 1; API CF

20L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ