ПРОДУКТИ

Shell Helix HX8 ECT, SAE 5W-30

Опис на продуктот

Потполно синтетичко масло од најнова генерација, посебно формулирано да ги надмине побарувањата на производителите VW, Audi, Skoda и Seat, Mercedes. Наменето за бензин и дизел мотори вклучувајќи ги и оние со DPF систем (за задржување на цврстите честички). Овозможува вообичаени и продолжени интервали на промена. Спецификации: ACEA C3, API SN, VW 504.00, 507.00, MB 229.51

1L | 4L | 55L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ