ПРОДУКТИ

Aeroshell fluid 41

Опис на продуктот

Aeroshell флуид 41 е минерално хидраулично масло е произведено со висок степен на чистота и поседува подобрени својства на флуидот. Ова масло содржи адитиви кои овозможуваат одлична флуидност на ниски температури како и одлична заштита од абење, оксидација-корозија. Дополнително овој флуид содржи метални деактиватори и инхибитори на пена со што се подобрува неговата употреба во хидрауличните апликации. Овој хидрауличен флуид е со широк температурен интервал на употреба. Флуидот е обоен црвено. Спецификации и одобрувања: COMAC Approved to QPL-CMS-OL-104; Approved MIL-PRF-5606J; Approved DEF STAN 91-48 Grade Superclean;исполнува DEF STAN 91-48 Grade Normal; DCSEA 415/A (French); аналоген на AMG-10 (Russian); NATO Code H-515 (equivalent H-520 normal grade); Joint service Designation OM-15* (Equivalent OM-18).

203

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ