ПРОДУКТИ

Shell Corena S3 RX 46

Опис на продуктот

Премиум синтетичко масло за воздушни компресори, произведено од Shell-овата напредна GTL (Gas-to-Liquids) технологија во комбинација со адитиви од напредна технологија. Создадено да овозможи чистота, заштита и одличен перформанс на компресорот со продолжување на интервалите на промена од 6.000 на 8.000 работни саати под одредени услови на работа и при температура на излезниот воздух од 100°C. Спецификации и одобрувања од производители на опрема: ISO6743-3:2003 L-DAJ.

209

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ