ПРОДУКТИ

Shell Advance 4T AX7 10W-40

Опис на продуктот

Високо квалитетно синтетичко моторно масло за 4-тактни мотори. API SL; JASO MA

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ