ПРОДУКТИ

Shell Corena S4 R 46

Опис на продуктот

Синтетичко масло создадено првенствено да овозможи одлично подмачкување на ротирачки и црвести (пропелерски) воздушни компресори. Во својот состав содржи единствен напреден систем на адитиви за одлична заштита и перформанс на воздушните компресори со продолжени интервали на промена од 10.000 работни саати на 12.000 работни саати под одредеи работни услови со температура на излезниот воздух до 100°C. Одличната заштита од абење и корозија и одличен перформанс со брзо истиснување на воздухот од маслото и сепарација на вода во работниот процес. Може да се користи и за апликации кои имаат потреба од синтетичко циркулирачко масло и масло за лагери или R&O масла (ISO VG 32-68). Спецификации и одобрувања од производители на опрема: ISO 6743-3:2003(E) L-DAJ.

20

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ