ПРОДУКТИ

Shell Helix HX8 ECT, SAE 5W-40

Опис на продуктот

Потполно синтетичко масло од најнова генерација, посебно формулирано да ги надмине побарувањата на производителите BMW, Mercedes, Renault, Opel. Наменето за бензин и дизел мотори вклучувајќи ги и оние со DPF систем (за задржување на цврсти честички). Овозможува вообичаени и продолжени интервали на промена. Спецификации: ACEA C3, API SN, BMW LLO4, MB 229.51, GM Detox 2, Renault RN 0710

1L | 5L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ