ПРОДУКТИ

Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30

Опис на продуктот

Потполно синтетичко масло, специјално формулирано и прилагодено да ги задоволи потребите на одредени мотори со високи перформанси, вклучувајќи ги и моторите на Audi и Volkswagen. Ги исполнува и следниве спецификации ACEA C3;VW 504.00/507.00 .

1L | 5L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ