ПРОДУКТИ

Shell Helix Ultra Professional AP-L 0W-30

Опис на продуктот

Потполно синтетичко масло кое е дизајнирано за супериорна заштита на моторите на новите возила. Моторно масло кое е наменето за бензин и дизел мотори. Одобрено од Peugeot B71 2312 и е наменето за новата генерација на автомобилите на Peugeot. Спецификации: ACEA C2; PSA B71 2312

1L | 209L

ИНФОРМИРАЈ СЕ PDF

ПРЕПОРАЧАНИ ПРОИЗВОДИ