ВЕСТИ

COVID-19 грижете се за себе и своите најблиски

На глобално ниво, животот на сите нас се смени драстично и неочекувано во последните месеци, а секоја личност од нашата организација и општество во тоа време се обидуваше да се прилагоди на свој начин и на најдобар можен начин, со сите предизвици на неизвесност во иднина и текот на понатамошните настани. Она што со сигурност го знаеме е дека оваа неизвесност е изворот на една од најсилните емоции кај луѓето – стрес.

Ние во Орбико, која е овластен „Shell“, макодистрибутор за нашата земја, но и за преостанатите осум земји во регионот, ги искористивме сите наши сили и знаење за да го направиме животот и работењето на нашите колеги и соработници што е можно поедноставен и да се прилагодиме на новата состојба предизвикана од пандемијата COVID-19.

Нашиот главен фокус во текот на целото наше работење е насочен кон човекот како индивидуа и она за што отсекогаш сме биле свесни е дека луѓето меѓусебно го градат и јакнат бизнисот.

Поради тоа, сакаме заедно сите наши колеги, деловни партнери и нивните семејста да се избориме и да ја победиме настанатата ситуација и сите ситуации што не очекуваат во иднина, бидејќи знаеме дека со заеднички сили и делување тоа е возможно.

Грижете се за себе и своите најблиски.

 

Орбико ДОО – Орбико Групација

Boris Trajkovski 286, Skopje 1000

Skopje

North Macedonia

1000

+38922792810

https://orbicolubricants.com/

 

https://g.page/Orbico-Group-Macedonia?share