Шел (Shell) во Македонија

ЈАГЛЕРОД НЕУТРАЛНИ РЕШЕНИЈА ЗА НАШИТЕ КУПУВАЧИ

Дознај повеќе

Препораки од најдобрите

Ferrari – Технички Парнер Соработката на Shell со Enzo Ferrari датира уште од 1930 година. Првиот Ferrari автомобил кој излегол од фабричкиот погон, во Маранело, Италија, во 1947 година користел Shell моторно масло. Соработката продолжува до ден денес – моторот на секое Ferrari кое ја напушта производствената линија во Маранело, од 458 Италија до најновите …

Дознај повеќе