Вести

Пребарај
Сортирај

Shell – светски водечки снабдувач на моторни масла

Shell останува светски водечки снабдувач на моторни масла во тек на 13 последователни години, според известајот на Kline & Company, 17-то издание на Глобалната индустрија за лубриканти: анализа на пазарот и проценка: 2019 година (17th  Edition Global Lubricants Industry: Market Analysis and Assessment: 2019 report). Користејќи ја 2018 како основна година, извештајот ги опфаќа водечките…

Дознај повеќе

COVID-19 грижете се за себе и своите најблиски

На глобално ниво, животот на сите нас се смени драстично и неочекувано во последните месеци, а секоја личност од нашата организација и општество во тоа време се обидуваше да се прилагоди на свој начин и на најдобар можен начин, со сите предизвици на неизвесност во иднина и текот на понатамошните настани. Она што со сигурност…

Дознај повеќе